FAQ's

 - Vi har samlet de spørgsmål, vi ofte bliver stillet omkring uma. Finder du ikke dit svar her, er du velkommen til at kontakte os online eller ved dit næste besøg i yoga-shalaen.

Hvordan deltager jeg i en klasse?

Først og fremmest opretter du en bruger her. Du skal enten vælge et medlemskab, købe et klippekort eller drop in, som du betaler forud. Derefter tilmelder dig den klasse, du gerne deltage i. Dette er en måde for os til at sikre, der plads på din ønskede klasse og for at undgå, at nogen møder op forgæves.

Hvordan bliver jeg medlem?

Det gør du lige her.

Et medlemskab giver dig nogle ekstra fordele.

 • 10% på alle vores workshops og events.
 • Medlemsrabat på udvalgte ting/udstyr.
 • Ekslusive events kun for medlemmer.

Medlemskabet er personligt og må derfor ikke deles med andre. 

Jeg har aldrig prøvet yoga før, kan jeg stadig deltage?


Det korte svar er: JA! selvfølgelig kan du det!

Yoga er for alle og alle kroppe!

Vi anbefaler dig at prøve en af vores begynder-klasser, da vi her sætter tempoet ned og forklarer grundigt, hvad der skal gøres i hver stilling, så du ikke føler dig overvældet.

Ellers har vi forskellige niveauer i de forskellige yoga-stilarter. Vi anbefaler dig derfor at starte med klasser på niveau 1-2, da de er designet til nybegyndere/letøvede. Level 3 er for øvede/avancerede, hvormed ikke sagt, at alle ikke kan deltage. Tempoet vil som regel være hurtigere og forklaringerne kortere, så der er mere plads til at selv mærke efter i stillingerne.

I en yinklasse kan du sagtens være med, selvom du aldrig har prøvet yoga før. 

Når du begynder at finde rytmen efter et par klasser, og du gerne vil udfordre dig selv fysisk og mentalt, kan en ashtanga-klasse være et godt sted at starte, da det er en fast sekvens, som udføres i hver eneste klasse. Men vær forberedt på at blive udfordret og få sved på panden! Læs mere om de klassetyper, vi tilbyder i uma.

Fortæl din yogalærer, at du er ny til yoga.

Læs vores yoga etikette her inden dit første besøg.

Hvordan forbereder jeg mig bedst muligt til en klasse?

Det gør du ved at:

 • iføre dig i behageligt, løstsiddende tøj, som du kan bevæge dig i.
 • møde op i god tid, gerne 15 min. før klassens start, så du har tid til lande.
 • medbringe vandflaske, så du holder dig hydreret. 
 • evt. medbringe sokker og en ekstra trøje for at holde varmen.

Må jeg gå før klassen er slut? 

Vi vil elske, hvis du giver dig selv lov til at nyde tiden med dig selv og blive, indtil klassen er helt slut - det inkluderer også Shavasana. At forlade yoga-shalaen før sessionen er ovre, kan være meget forstyrrende for de andre deltagere, og vi anbefaler dig derfor ikke at gøre det. 

Det kan selvfølgelig ske, at du føler dig syg eller utilpas og derfor bliver nødt til at gå. Sig det gerne til din yogalærer, så de kan sikre sig, at alt er okay, inden du forlader shalaen. Det skal lige tilføjes, at hvis du på forhånd ved, at du er syg eller på anden måde ikke har mulighed for at blive under hele sessionen, ser vi hellere, at du kommer en anden gang til en klasse, når du igen er tilpas og/eller føler, du har tiden til at praktisere igen.

Hvordan booker/afmelder jeg en klasse?

Du booker og afmelder dig online på vores hjemmeside. Læs vores booking/afmelding vikår inden du tilmelder dig. 

Skal jeg afmelde mig klassen, hvis jeg ikke kan deltage?

JA! For at det skal være fair overfor alle vores besøgende, ser vi gerne, at du afmelder dig senest 2 timer før klassens start, hvis du ved, du ikke har mulighed for at deltage. Er du medlem og ikke afmelder dig, vil du automatisk blive trukket et udeblivelsesgebyr på 30 kr. pr. klasse, du ikke er afmeldt, på dit købskort. Gør du brug af et klippekort eller drop in, vil du miste dit klip, og drop in vil gå tabt.

Skal jeg medbringe egen yogamåtte?

Vi har alt det udstyr, du har brug for i uma.

Vi har helt nye ecofriendly yogamåtter. Vores måtter er lavet i PU-læder (vegansklæder) og naturgummi og er derfor rigtig behagelige at lave alle former for yoga på. De er skridsikre, selv i den mest svedige klasse, og tillader dig derfor at holde fokus i stillingerne, uden at du skal være bange for at glide.

Du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, hvis du fortrækker den.

De props/udstyr vil tilbyder dig helt gratis til din yogatime:

 • blosters (yogapøller)
 • tæpper
 • yogamåtter
 • yoga straps
 • yogablokke
 • meditationspuder
 • øjenpuder

Jeg er gravid - hvilke klasse kan jeg deltage i?

Er du gravid og ikke vant til at have en yogapraksis i forvejen, bør du kontakte egen læge for at rådføre dig først.

Er du erfaren yogaudøver, og har du opbygget en yogapraksis, kan du deltage som du plejer. Dog skal du kunne justere stillingerne og lære, hvilke modifikationer der egner sig til gravide kroppe. Er du i tvivl? Spørg endelig din yogalærer og informér gerne omkring din graviditet, så vi kan tage hensyn til dig og din baby.

Jeg er kommet til skade, kan jeg stadig deltage?

Tal først med din læge eller andre fagfolk, og lyt til, hvad de har at sige omkring lige din slags skade. Vi kan ikke rådgive dig om, hvorvidt du skal komme til yoga eller ej, da det er dit helbred. Hvis du kender din krop rigtig godt og ved hvad din skade indebærer, og du er bevidst/mindful omkring, hvad du kan og ikke kan, er det op til dig selv, om du vil deltage i en klasse. Men mærk rigtig godt efter før, under og efter en praksis, om din skade bliver værre. I så fald anbefaler vi dig at tage en pause fra den fysiske praksis. Al deltagelse er på eget ansvar, informér din yogalærer inden klassens start om din skade.

Tilbyder I studie- og andre rabatter?

Ja, vi tilbyder studerende, pensionister og personer på offentlig ydelse 10% rabat på vores medlemskab. Disse medlemskaber kan kun laves ved fremvisning af gyldigt bevis og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kan laves i uma eller ved kontakte os på info@umayoga.dk.

Kan jeg sætte mit medlemskab i bero?

Der kan ske hændelser i ens dagligdag, der gør, at man har brug for at sætte sit medlemskab på pause. Det har vi naturligvis forståelse for. Mod et gebyr på 100 kr kan du sætte dit medlemskab på pause i op til 30 dage. Over 30 dage er gebyret 175 kr. Kontakt os venligst på info@umayoga.dk for at sætte det i bero.