Events

28.07.2024 Sommerevent - Tantrisk kundalini.

Transformerende sommer event for dig, som er nysgerrig på hvad kundalini er eller for dig som ikke kan få nok af det!
Du kan allerede nu forberede dig på nogle transformerende timer, hvor der både er plads til gråd, sved, forløsninger og opløftning hvis du er klar til det!Programmet for dagen er:
10.00 Vekomst
10.15 Morgenpraksis (sadhana)
12.15 Kort pause
12.35 Dharma Talk
13.00 Meditation
13.30 Sharing circle & afslutning.
tak for i dag.
Morgenpraksissen er en blanding af dynamiske øvelser, vejrtrækningsøvelser, koncentrationsøvelser, meditation og chanting. Alle kan deltage, om du kender til yoga i forvejen eller har praktiseret i lang tid. Det vigtigste af alt er at du giver slip så du mærker ind i dig selv så der er plads til du mærker forandringen.
Dharma talk er når der bliver fortalt og forklaret om et yoga filosofi emne, delt erfaringer og viden som du kan tage til dig.
I den korte pause vil der blive serveret the/kaffe, vand, lidt frugt og snacks, men har du brug for mere mad, skal du selv medbringe det.
Vi glæder os til nogle fantastiske timer!

Pris: 450 kr.

25.08.2024 Cacao ceremoni & Human design

UMA X ÅBNE ØJNE 💜
Vi er så glade for at kunne præsentere et smukt samarbejde med Katrine Vendelbo fra Åbne øjne!
Dette event vil være en cacao ceremoni & en cirkel hvor du får dit human design og en kort introduktion til hvordan du bedst arbejder med det. 


Lidt om Katrine: Hun er 32 år og på til dagligt på Fanø med sin partner Claus. Katrine mærkede for noget tid tilbage et kald på at skulle lave en forandring i sit liv, og er nu sprunget ud som selvstændig spirituel vejleder med speciale i human design.

Katrine er en solstråle når hun træder ind af døren! Hun fanger dig med sin fantastisk energi og sit kærlige væsen. Katrine har selv mærket hvad det vil sige at føle sig ude af balance i sit liv og deler nu sine erfaringer som har hjulet hende med at skabe den virkelighed og det liv hun ønsker!

Vi starter med en lille velkomst og introduktion kl 10.00 og derefter vil Mia guide en cacao ceremoni, vi skal bl.a. igennem en række af vejrtrækningsøvelser, tune ind på cacao, chante og meditere. Du vil blive støttet og guidet igennem hele sessionen.
Derefter vil der være en kort pause.
Katrine vil så introducere jer alle for jeres human design chart, hvor der er plads til vi snakker lidt på kryds og tværs og griner mens vi lærer af forstå vores design og systemet.
Vi slutter af med en skrive øvelse & en sharing circle.
Du vil på dagen modtage en lille goodie bag.


Derudover giver Katrine dig event rabat, så du kan booke en hel session hos hende for at få hele aspektet og forståelsen for dit human design. 

Pris: 555 kr for dette event.


Prisen på en session med Uma rabat hos Katrine er 1777 kr. som du skal booke på dagen eller senest 14 dage efter eventet.
Vi glæder os til at se dig og blive klogere på os selv og hinanden!


Gravid yoga forløb

09.09.2024-04.11.2024


Dette forløb er på 8 gange. OBS ingen yoga i uge 42.

Opstart mandag d. 09.09 2024 kl. 10.00-11.15 - 75 min.

Dette forløb er et unik sammensat til dig, som er gravid og ønsker at styrke, strække din krop og blive mere kropsbevidst i din graviditet. Der sker meget med kroppen - derfor er det vigtigt at du har et godt forhold til den under hele din graviditet.

Forløbet er designet til at alle kan være med, om du er helt nybegynder eller erfaren yogini, kan du sagtens deltage. Der vil være et gennemgående tema over de 8 gange, hvor I slutter af med at afholde en lille ceremoni sidste gang I mødes.

Forløbet vil bestå af både yin&yang yoga, og hver session starter med pranayama (vejrtrækningsteknik). Så du skaber ro og indre balance, som er ren velvære for dig og din baby.

Der vil maks kunne være 12 deltagere, hvilket giver plads til dig og hvis du har brug for særlige skånebehov. Derudover er det dejligt at være i et fælleskab med andre gravide, som også er interesseret i yoga og velvære.

Forløbet bliver undervist af Sofie Rubin.

Sofie er uddannet yogalærer i 2018 i Indien, derudover er hun også uddannet fysioterapeut. I dag arbejder hun med folkesundhed med base i København og rejser meget til Grønland i forbindelse med sit arbejde. Til hverdag bor Sofie, her i Esbjerg, hvor hun tidligere undervist meget yoga. Vi er så glade for at byde Sofie velkommen og blive en del af vores team. Derudover er Sofie selv gravid - og mærker derfor selv på egen krop, hvad en graviditet indebærer.

Intropris: 850 kr. for hele forløbet.

* Min. 4 deltagere.

** Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke medmindre at forløbet annulleres.

Gravid yoga halvt forløb

Har du ikke mulighed for at deltage på alle 8 gange, er det muligt at købe de første 4 gange eller de sidste 4 gange. 

Opstart mandag d. 09.09 2024 - 30.09 2024 

Intropris: 499 kr. for 4 gange og er bindende. 

Opstart mandag d. 07.10 2024 - 04.11 2024 

OSB ingen yoga i uge 42

Intropris: 499 kr. for 4 gange og er bindende.