Teamet

Mia Hyun
Mia Hyun

Hvad betyder uma for dig?

- uma er for mig et safe space til at udfolde sig, i ens eget tempo. uma er et fællesskab, hvor vi mødes og rummer hinandens unikhed. Der skal være plads til dem, som ser yoga som en motionsform, og til dem, hvor yoga ligger meget dybere og er en måde, de kan forbinde sig selv igen og finde ro.  

- uma skaber et kærligt rum, så du kan stå stærkt i dig selv og turde være sårbar, så det giver dig plads til at udvikle dig som menneske. 

Hvordan begyndte din yoga-rejse? 

- Jeg var meget fortabt som teenager. Efter traumatiske begivenheder forsvandt jeg ind i mig selv ved at feste og arbejde alt for meget, for ikke at mærke min egen sårbarhed og mine virkelige behov, hvilket gjorde, at jeg udviklede en masse frygt og angst. Da jeg startede på højskole, fandt jeg meditation, og det var igennem det, jeg blev introduceret til yoga-stillinger. Det var stillingernes styrke og det at holde fokus et sted, der endelig stilnede mine tanker, så jeg kun hørte mit eget åndedræt og hjertet, der bankede, og jeg begyndte endelig at samle mig selv op.

- Fastforward til 2019, hvor min krop blev syg, og jeg tvang mig selv til at stoppe op og rette op på mit liv. Igennem yoga, healing, cirkler, cacao-ceremonier og terapi startede jeg for alvor med at lytte til, hvad min indre essens virkelig havde brug for, og ikke hvad jeg skulle gøre for at tilpasse mig, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

- Jeg tror på, at min yoga-rejse kun lige er begyndt, og det, jeg har fundet i yoga, er ro, styrke og spirituel vækst, som er, hvad jeg vil bidrage med og dele ud af, så andre også kan føle sig som den bedste version af sig selv!

- Vi har alle vores egen karma, vi skal udleve, men nu er jeg vågen!

- Hari om tat sat 💜